Misiak36 0 Napisano Październik 6, 2021 Możecie polecić mi jakiś serwis, który zajmuje się pisaniem prac na zamówienie, dokładniej gromadzi autorów, którzy się tym zajmują? Chodzi mi o takie miejsce, gdzie pisane są prace naukowe, żeby mieć napisany licencjat. Sam wiem, że nie będę miał czasu się z tym bawić i przydałby mi się ktoś kto faktycznie będzie w stanie się tym zająć i zrobi to dobrze. Jak możecie coś polecić to dawajcie znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Październik 6, 2021 Takie serwisy są do bani i bardzo łatwo wychodzi plagiat, wiem bo kiedyś skorzystałam z ciekawości. Pracę pisałam sama. Polecam wybór dobrego promotora- często sami polecają tematy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inapisane 0 Napisano Wrzesień 9, 2022 Zapraszam wszystkie osoby poszukujące skutecznej pomocy w napisaniu wzoru pracy: - licencjackiej, - magisterskiej, - zaliczeniowej, - i innych Wszystkie osoby, którym pomogłem, obroniły się na ocenę 5. Oferuję krótkie terminy oraz wysoką jakość. Zapraszam do kontaktu na adres: inapisane@protonmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach