Avaddon Anna 0 Napisano Październik 7, 2021 Cześć, dawno mnie tu nie było i dużo się pozmieniało chciałam poczytać o tym co u Was ale nie mogę. Dawno dawno dawno dawno temu był mężczyzna, mi znany jako Korona, ale ten wirus go spłoszył 🥺 a szkoda bo był "sympatyczny i miły"co u Was??? Korona jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaro8686 0 Napisano Październik 7, 2021 Część Ania może się bliżej poznamy? Napisz na Krzysiek.jaro@t.pl mam 36lat 185cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Październik 8, 2021 11 godzin temu, Avaddon Anna napisał: Cześć, dawno mnie tu nie było i dużo się pozmieniało chciałam poczytać o tym co u Was ale nie mogę. Dawno dawno dawno dawno temu był mężczyzna, mi znany jako Korona, ale ten wirus go spłoszył 🥺 a szkoda bo był "sympatyczny i miły"co u Was??? Korona jesteś? Też jestem miły i sympatyczny Popiszemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bobokozirr 0 Napisano 30 Kwiecień Mefedron 4mmc za 1 złoty, tylko teraz i tylko po otwarciu. Amfetamina, Marihuana, Ekstazy i Kokaina. Pierwszy na świecie w pełni autorski rynek. Przy wsparciu profesjonalistów najwyższego poziomu. Niezawodny serwis, wygoda i wsparcie przyjaznej administracji, produkty laboratoryjnej jakości. Dostawa taksówką, pocztą i poprzez skrytki. To wszystko czeka na Ciebie na BazaarPL. Sprzedawcom oferujemy bezpłatne umieszczanie swoich produktów przez rok. Stabilny serwis. Ochronę przed atakami DDoS gwarantujemy! Używaj najlepszego. Nie zgadzaj się na mniej!!! BAZR.WS bazaarplnt7rsrc3o65qfvez2oqis4wnupmxezijsu22pmzcljonpmqd.onion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach