Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kat4131

Olej CBd w ciąży

Polecane posty

Witam wszystkich 

Chciałabym ostrzec wszystkie kobiety będące w ciąży przed stosowaniem olejku CBd . 
Nie róbcie krzywdy własnemu dziecku, teraz zostały mi tylko łzy , nie mogę się pozbierać ze zrobiłam dziecku krzywdę.  Bałam się brać leki przeciwbólowych żeby nie zaszkodzić a  brałam olejek z myślą ze jest bezpieczny. Tak tez mi powiedziała osoba która ma firmę produkująca olejki . Ze ma wiele zalet i jest bezpieczny w ciąży , pozbawiony środków psychotropowych.Jak babcine zioła. 
Jestem wrakiem człowieka nie potrafię się pozbierać . 

Zdania są podzielone czy można stosować. Czy nie można.Ja bym się wstrzymała .A konkretnie co jest z dzieckiem nie tak i czy na pewno to po olejku?

Dziecko urodziło się z bardzo mała wagą, małą główka 😥i innymi wadami wrodzonymi,  chce tylko ostrzec inne kobiety ze olejek CBd w ciąży wyrządza więcej szkód niż korzyści . Owszem pomógł mi na ból , na inne rzeczy ale wyrządził szkody dziecku, nigdy bym się nie zdecydowała gdybym wiedziała jakie będą tego konsekwencje … 
Czasu nie cofnę niestety ,wszędzie trąbią o szkodliwości alkoholu a o CBd nikt nie pisze . Nie mogę sobie wybaczyć ze zaufałam komuś nt tego olejku . 

Dnia 13.10.2021 o 23:38, Kat4131 napisał:

Dziecko urodziło się z bardzo mała wagą, małą główka 😥i innymi wadami wrodzonymi,  chce tylko ostrzec inne kobiety ze olejek CBd w ciąży wyrządza więcej szkód niż korzyści . Owszem pomógł mi na ból , na inne rzeczy ale wyrządził szkody dziecku, nigdy bym się nie zdecydowała gdybym wiedziała jakie będą tego konsekwencje … 
Czasu nie cofnę niestety ,wszędzie trąbią o szkodliwości alkoholu a o CBd nikt nie pisze . Nie mogę sobie wybaczyć ze zaufałam komuś nt tego olejku . 

Bardzo mi przykro z tego powodu ale w ciazy to nawet nie mozna uzywac sztyftu do nosa w razie przeziebienia. Niestety wiele olejkow jest zakazanych w wiekszoci przez to ze nie ma dowodow ze nie szkodza plodowi. 

Duzo zdrowia zycze dziecku a ty sie nie obwiniaj. Celowo przeciez tego olejku nie bralas zeby zaszkodzic dziecku. Teraz skup sie na tym jak pomoc dzieciakowi bo dodatkowy stres mamy mu nie pomoze 😊