Monikajanek122 1 Napisano Październik 13, 2021 Czy któraś z was używa shapemaker? Dziewczyny z uk pewnie kojarzą waist trainer, używałyście ten w polsce shapemaker? Moja siostra używa i mnie zachęca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monikajanek122 1 Napisano Październik 13, 2021 Dziewczyny, da się tu jakoś dodać zdjęcie, to chętnie pokazałabym wam efekty mojej siostry, ale chyba sie nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 869 Napisano Październik 13, 2021 Skoro widzisz efekty u swojej siostry to czemu się zastanawiasz czy używać a jednocześnie zachęcasz inne dziewczyny powołując się właśnie na te super efekty swojej siostry. Logiki w tym nie ma żadnej. Wybacz ale marketing czuć na odległość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta.chroboszcz 0 Napisano Październik 18, 2021 Hej Jeśli ktoś szuka sprawdzonych tabletek na odchudzanie to mogę polecić tego bloga: dietalux.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach