sneaky333 0 Napisano Październik 17, 2021 Witam niedługo będę miał ze swoją dziewczyna pierwszy raz i jeśli ona bierze tabletki antykoncepcyjne nie mam się o co martwić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowka_sztuka123 6 Napisano Październik 19, 2021 Jeśli bierze je regularnie, o stałych porach i nie miała problemów żołądkowych (wymioty, biegunka) w ciągu 3-4h od wzięcia tabletki to spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Październik 21, 2021 Zawsze też możecie używać mechanicznej antykoncepcji, chroni dodatkowo przed przenoszeniem chorób drogą płciową. Osobiście polecam diafragmę Caya dla dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olina1 1 Napisano Październik 24, 2021 Podstawą skuteczności tabletek antykoncepcyjnych jest regularność stosowania. Ja mam Drovelis od kilku miesięcy, tabletki przyjmuję codziennie o stałej porze i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Pewnie się przy nich czuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Listopad 8, 2021 kontrola owulacji na komputerze cyklu wiele pomaga, można sprawić sobie do domu Cyclotest MyWay i dziewczyna będzie miala zapis kiedy ma dni płodne i kiedy nalezy zabezpieczać się mechanicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ronald 7 Napisano Listopad 27, 2021 Dnia 17.10.2021 o 23:24, sneaky333 napisał: Witam niedługo będę miał ze swoją dziewczyna pierwszy raz i jeśli ona bierze tabletki antykoncepcyjne nie mam się o co martwić? Najlepszym zabezpieczeniem jest zachowanie czystości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agul 32 Napisano Listopad 28, 2021 Dnia 21.10.2021 o 22:18, Kasiula3 napisał: Zawsze też możecie używać mechanicznej antykoncepcji, chroni dodatkowo przed przenoszeniem chorób drogą płciową. Osobiście polecam diafragmę Caya dla dziewczyny Diafragma nie chroni przed chorobami przenoszonymi drogą płciową! Za takie rozsiewanie głupot powinny być kary! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach