zielonka10 7 Napisano Październik 17, 2021 Witam wszystkich. Ostatnim czasem poznałam pewną dziewczynę, która jest chłopczycą i tak zaczęłam się zastanawiać jak to jest z taki chłopczycami, czy one są homoseksualne, czy mogą być być heteroseksualne? Ta którą poznałam zachowuje i się i ubiera jak chłopak a rozmawiając z nią nie czuje się, że rozmawia się z dziewczyną. Dodatkowo ma tatuaże, nosi jakieś dziwne pierścionki i ma takie brwi z przerwą a jej styl trochę przypomina rockowy, a w rozmowie jest ogólnie oschła i nie chce zawierać przyjaźni. I jeszcze gra w piłkę nożną i koszykówkę. Dodatkowo w wieku 26 lat jest sama i jedna osoba z jej rodziny stwierdziła, że chce żeby już sobie kogoś poszukała a widziałam w komentarzach pod zdjęciami na fb, że pisała, że to nie dla niej związek. Pierwszy raz w życiu poznałam taką osobę a jestem dość zielona w sprawach orientacji seksualnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafRut 0 Napisano Październik 20, 2021 To jak ktoś się ubiera i jaki ma styl nie ma nic do jej orientacji seksualnej. Może oczywiście być homoseksualna, albo i bi, ale styl ubierania nic do tego nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach