Nati_000 0 Napisano Październik 18, 2021 Hej wszystkim, Piszę, ponieważ potrzebuję polecenia od kobiet, które rodziły w Trójmieście. Czy możecie polecić dobrego ginekologa, położną, szpital, gdzie stosują ochronę krocza podczas porodu i kładą nacisk na to i faktycznie trzymają się planu porodu ? Czy ktoś może rodził prywatnie w Swissmedzie i może polecić ? Albo jakiejś innej prywatnej placówce? Niestety byłam jakiś czas temu u lekarza, który jest dosyć polecany w Gdyni i zapytałam się o mięśnie dna miednicy itp, to otrzymałam informację, że on się takimi rzeczami nie zajmuje i niestety obawiam się, że taki lekarz nie bardzo będzie interesował się faktem, że wolałabym uniknąć nacięcia krocza podczas porodu. Szukam miejsca, gdzie medycyna idzie z duchem czasu, nie chcę trafić na jakąś rzeźnię. Proszę o polecenia, Będę wdzięczna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko7 92 Napisano Październik 23, 2021 Dołączam się do pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach