elaela1 0 Napisano Październik 18, 2021 Witam chciałbym się dowiedzieć przez ile mogą występować skutki uboczne po tabletce dzien po ellaone i jakie ponieważ wzięłam tabletkę w piątek a nadal czuje się niedobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Październik 21, 2021 No mogą być zaburzenia przez jakiś czas, myślę na 1 cykl. Najlepiej cały czas zabezpieczaj się mechanicznie podczas współżycia, niezależnie od tego czy w jakiś inny sposób się też zabezpieczasz. Polecam stosować diafragmę Caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka 2 Napisano Październik 21, 2021 Może warto zapisywać cykle teraz, niewiadomo, kiedy wszystko wróci do normy. Pomógłby ci termometr owulacyjny mySense, ja bardzo jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina95 0 Napisano Październik 25, 2021 Ja zostałam namówiona przez koleżankę na zakup monitora płodności do wyznaczania dni płodnych na podstawie badania i zapisywania poziomu lh ze śliny i wprowadzania informacji o śluzie i zdrowiu do aplikacji. Podoba mi się, jestem zadowolona, że się skusiłam, także polecam też Tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Listopad 8, 2021 Po pigułce dzień po mogą anie musza wystąpić skutki uboczne, ale tam przecież jest na pewno ulotka do pigułki i jest wypisane co i jak często. Na monitorze cyklu można wyznaczać płodność i zobaczyć kiedy wszystko wróci do normy, ja używam Cyclotestu MyWay, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach