Adriano32 0 Napisano Październik 20, 2021 Dzień dobry. Mam na imię Adrian i jestem 32 letnim kawalerem. Z zawodu marynarz, ale też i spawacz. Mam ogromne trudności ze znalezieniem sobie swojej drugiej połówki. Nie ważne ile bym się starał to zawsze zazwyczaj kończy się to na pierwszej randce. Z wyglądu wydaje mi się że jestem przeciętny, a z charakteru za spokojny. Jak uda mi się umówić na spotkanie, to jest normalna rozmowa, czasem śmiech, próbuję też oczywiście inicjować kontakt. Nie mam tej bajery, ani gadanej. Mówię też o swojej pracy oczywiście na statkach morskich. Gdy wypływam to nie ma mnie cztery czy pięć miesięcy. Bardzo często po randce kobiety w sposób niechętny piszą, częściej to ja muszę inicjować rozmowę. Na drugą randkę zazwyczaj nie mają czasu, albo wprost mi piszą że nic z tego nie będzie bo nie było tego czegoś. Jestem bardzo sfrustrowany tym, bo naprawdę na tych randkach próbuję być najlepszą wersją siebie itp itd, ale nigdy nic z tego. Wpadam w depresję z tego powodu i naprawdę nie wiem jak sobie z tym radzić, może lepiej nic nie mówić o tych statkach że nie ma mnie na kilka miesięcy. Najgorsze są wieczory, wtedy za dużo myślę o tym gdzie i jak jakąś znaleźć. Pamiętam że jedna powiedziała że jestem za mało męski, co trochę mnie zaskoczyło. Ok mam 183 cm i 79 kg, blondyn o niebieskich oczach, ale czy to ma jakieś znaczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KorpoSzynszyla 2524 Napisano Październik 23, 2021 Nie znam cię , ale to raczej chodzi bardziej o charakter. Nikt nie lubi nudnych, rozemłanych ciepłych kluch. Widocznie jesteś w jakiś sposób nieciekawy, nudny. A do tego babki szukają sobie faceta by z nim być a nie tęsknić i czekać przez połowę roku .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko7 92 Napisano Październik 23, 2021 Bo żadna nie chce faceta, którego pół roku nie ma w domu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Er1 3 Napisano Październik 26, 2021 Jako marynarz masz marne szanse na związek... Zajmij się jakims hobby gdzie jest sporo ludzi i skup sie na sobie. Od siebie polecam off road i militaria. Kobiet co prawda mało ale za to wszyscy po równo mają zajoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johny 46 Napisano Październik 26, 2021 Chyba racja powyżej - po co kobiecie ok 30 ktoś kogo nie ma ? Kasę czy mieszkanie to ona ma już swoje często (dorobiła się ) , ciężko coś znaleźć w takie sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IsztarUruk 0 Napisano Listopad 6, 2021 Może nie dostrzegasz tych które mogą Ci dać takie szczęście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mysza123 0 Napisano Grudzień 4, 2021 (edytowany) Myślę, ze złe myślisz. Ja zawsze chciałam być z marynarzem np. Edytowano Grudzień 4, 2021 przez Mysza123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach