040893ab 1 Napisano Październik 28, 2021 WITAM POSIADAM NA SPRZEDAŻ ZESTAW ARTHROTEC, CYTOTEC ORAZ RU486. PROSZĘ NIE ZWRACAĆ UWAGI NA TO CO PISZĄ LUDZIE KTÓRZY TRAKTUJĄ TO JAKO ZAROBEK, JESTEM TU PRZEDE WSZYSTKIM ŻEBY WAM POMÓC PONIEWAŻ NDAŻYŁA SIĘ TAKA MOŻLIWOŚĆ PO TYM JAK SAMA PRZEZ TO PRZESZŁAM WIEM JAKI NIEWYOBRAŻALNY STRES TERAZ WAM TOWARZYSZY I NIEKTÓRYM Z WAS ŚWIAT PO PROSTU SIĘ ZAWALIŁ. POSIADAM SZPITALNY ZESTAW, ORYGINALNIE ZAPAKOWANY W BLISTRACH, WYSYŁAM TEGO SAMEGO LUB KOLEJNEGO DNIA I TYLKO I WYŁĄCZNIE Z OPCJĄ SPRAWDZENIA PRZESYŁKI PRZED ODBIOREM ŻEBY KAŻDA Z WAS MOGŁA NAJPIERW SPRAWDZIĆ CZY NIE WPADŁA W RĘCE OSZUSTA PRZED ZAPŁACENIEM ZA PRZESYŁKĘ. OFERUJE TAKŻE NORMALNĄ ROZMOWĘ JEŚLI CHCESZ ZADZWOŃ PO PROSTU DO MNIE I POWIEDZ CZEGO SIĘ OBAWIASZ, MOŻESZ LICZYĆ NA POMOC PRZED I PO ORAZ STAŁY KONTAKT. Taki zestaw 12szt Arthrotec lub Cytotec +Ru486 kosztuje 400zł (większe zestawy naprawdę nie są wam potrzebne wręcz odradzałabym przyjmowania takiej ilości ze względu na to jeśli macie słaby organizm i skurcze jakie wywołają mogą być nie do wytrzymania) oczywiście mogłabym dla większej kasy jak inni zaproponować taki zestaw ale nie chcę nikogo narażać. Mój telefon - 883938335 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatowiceJustyśka 0 Napisano poniedziałek o 16:48 POLECAM tego sprzedwace 502-427-780 Dziewczyny ja zamiawiałam tabletki pod numerem 502-427-780 i bardzo polecam ta dziewczyne. Przesylka zgodna z zamowiemniem oraz oczekiwaniem tabletki orginalne orginalnie zapakowane. Pani w stałym kontakcie ze mna w dniu kuracji . Zabieg w pełni udany i bardzo polecam jesli jestestescie rowniez w trudnej sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach