Juliette9797 0 Napisano Październik 28, 2021 Hejaa! Ostatnio pod oczami pojawiły mi się okropne cienie, nie wygląda to zbyt estetycznie i meeega mi przeszkadza. Raczej nie są to problemy zdrowotne, ostatnio dość często musiałam robić badania i wszystko jest okej. Przypuszczam, że to od zmęczenia, gdyż ostatnio mam mało czasu na odpoczynek, sen. I tak, wiem, ze najważniejsze, że w końcu wypocząć, jednak póki co nie zapowiada się na to do tego czasu chciałabym jakoś inaczej zwalczyć te cienie, np. kremem. Dodam, że moje oczy są bardzo podatne na podrażnienia, ostatnio pożyczyłam od mamy jakiś krem o dość intensywnym zapachu i oczy mi od niego łzawiły. Zaczęłam szukać czegoś, co ma naturalny, delikatny skład i trafiłam na Lusime. Opinie ma świetne, jednak chciałam jeszcze dopytać na forum, może któraś z was go miała, co sądzicie, jak oceniacie jego skład? Ewentualnie, czy znacie jakieś fajnie triki na cienie, może jakiś mocno kryjący korektor hmm? ;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach