Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Markiewicz

przebarwienia skóry jak walczyć

Polecane posty

Czy udało się wam zwalczyć skutecznie przebarwienia i czy macie sprawdzone boostery w normalnych cenach, żeby sobie przygotować taką bardziej domową terapię?

Podoba mi się bardzo ten eliksir e-naturalne.pl/pl/p/Lynia-Eliksir-z-retinolem-0%2C3-oraz-olejkiem-ze-skorki-pomaranczy/1100, używam na co dzień. Olej abisyński to całkiem unikalny składnik, bo mocno nawilża i wygładza zmarszczki. W ogóle bardzo bogaty skład, jeżeli sobie porównasz z konkurencją, masa witamin, olejków, naturalne wypełniacze w postaci shea, ale nie tylko. Mieszanki kwasów. Taki kosmetyk to bomba odżywcza dla skóry.

Dnia 8.11.2021 o 13:26, Markiewicz napisał:

Czy udało się wam zwalczyć skutecznie przebarwienia i czy macie sprawdzone boostery w normalnych cenach, żeby sobie przygotować taką bardziej domową terapię?

Tak kompletnie to mi się nie udało pozbyć przebarwień, ale rozjaśniłam je o powiedzmy 50%.

Polecam wybrać się na peeling tca, stosować kremy z filtrem na dzień. Na noc smaruje się serum z witaminą c (byle jakim). No i zwracam uwagę na substancję fototoksyczne w lekach czy kosmetykach. Przy zachowaniu regularności powinno pomóc.

Ja wybrałam się mezoterapię preparatem xela rederm- jakiś rezultat był, ale nie warty tych pieniędzy. Więcej bym się nie wybrała.

Przyjaciółka miała ten problem i na twarz mega pomogły kwasy, tylko takie bardzo mocne. U kosmetolog rzecz jasna.