dsfs 0 Napisano Listopad 11, 2021 Mam 29 lat i jestem jeszcze prawiczkiem mieszkam w małem miejscowości oficlajnie 2 tysięce mieszkańców ale w praktyce jeszcze mniej i najbliższa większa miejscowość jest 20 kilometrów od tej co mieszkam i jedynie mam rower i też na bilet na autobus może raz bym uzbierał ale częściej płacić to już bybyło ciężko jestem bezrobotny i ta miejscowość jest trasą przelotową dla tirów do tej większej miejscowości ale często się to zatrzymują to czy w praktyce udałoby się tak zrobić żebym za darmo się mógł przemieścić żeby przywiązać rower do tira i żeby za darmo mnie ciągnał albo jakoś inaczej się go chwycić to wtedy miałbym dostęp w poznawania wielu kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariner0 171 Napisano Listopad 11, 2021 Dnia 11.11.2021 o 23:21, dsfs napisał: Mam 29 lat i jestem jeszcze prawiczkiem mieszkam w małem miejscowości oficlajnie 2 tysięce mieszkańców ale w praktyce jeszcze mniej i najbliższa większa miejscowość jest 20 kilometrów od tej co mieszkam i jedynie mam rower i też na bilet na autobus może raz bym uzbierał ale częściej płacić to już bybyło ciężko jestem bezrobotny i ta miejscowość jest trasą przelotową dla tirów do tej większej miejscowości ale często się to zatrzymują to czy w praktyce udałoby się tak zrobić żebym za darmo się mógł przemieścić żeby przywiązać rower do tira i żeby za darmo mnie ciągnał albo jakoś inaczej się go chwycić to wtedy miałbym dostęp w poznawania wielu kobiet. samobojca! Nie ma bezpiecznego sposobu i powinienes ze szkoly z lekcji fizyki o tym wiedziec! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach