varsovia 0 Napisano Listopad 15, 2021 Zacznę od tego że mam 20 lat i jestem dziewicą. Mój problem polega na tym, że nigdy nie masturbowałam się palcem, poprzez wkladanie go do pochwy. Poprosiłam swojego partnera aby to zrobił, bylam nawilżona, jednak czulam przy tym dyskomfort i 0 przyjemności. Probowalismy jeszcze kilka razy, z czego jeden wygladal inaczej (wtedy nie czułam prawie nic, ale tez nie odczuwalam przyjemnosci). Byłam z tym u ginekologa, ale lekarz uznał ze wszystko jest w porządku. Dodam, że nie potrafię sobie włożyć tampona, bo mam podobne odczucia jak z palcem. Boję się, że bedzie to wpływało na stosunek w przyszlosci i ze nie bede odczuwać przyjemnosci. Licze, że to normalne i jest to kwestia przyzwyczajenia i praktyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rudy el chapo 1 Napisano Listopad 18, 2021 Ktoś musi cię przewiercić. Jak coś pisz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stop_czyk 184 Napisano Listopad 20, 2021 Nie wymyślaj przebierańcu bo ci nie wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariner0 171 Napisano Listopad 20, 2021 Kazda kobieta ma inaczej skostruowana mape wrazliwych seksualnie miejsc .Dotyczy to tez przyrodzenia.Najwyrazniej natura ci cos poskapila ale da sie z tym zyc Nie umrzesz ! Ja bym radzil poprzez dotykanie sie palcami poznac mape swojej c..ki .Na spokojnie , masujac sie tu i tam poznac gdzie sa te twoje wrazliwe miejsca i wtedy bedziesz mogla cos powiedziec o tym czy jeste swybrakowana czy nie.Na ogol Natura wyposaza kazda kobiete we warzliwa bardzo lech.taczke i wa.gine i tam szukaj miejsc pobudzajacych ci przyjemnosc.Gdzies one powinny byc.Niekoniecznie zgodnie ze standartem.Moze to byc np szyjka mac icy lub wargi sromowe wieksze ! Trzeba poszukiwac! Mas.turb.cja ci to pokaze .Szkoda ze tak zabralas sie do tego od "tylu ".To ty powinnas juz wiedziec gdzie masz wrazliwe miejsca zanim dopuscilas swego chlopaka On ! to jest kowal w obliczu naprawy zegarka ! Poznaj siebie sama najpierw !abys wiedzial czego potrzebujesz ! Z gory ci zaznaczam ze odrzuc nauki tych popi..lonych facetow w czerwonych beretach.Oni zyja w kosmosie a nie na ziemi i nie maja pojecia co bredza ! Kazde ich slowo to klamstwo ale bardzo by chcieli cie miec pod swoja kontrola i abys to ty im loda robiala ! taka jest prawda! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anonim12345 0 Napisano Listopad 24, 2021 Witam. Proszę o opinie I szczerość . Kiedyś miałem dziwny epizod. W wieku 23 lat przespałem sie z kobietą 46-50 lat. Oczywiście zrobiłem to po pijaku , na trzeźwo nie było o tym mowy. Lecz po pijaku uległem . Zrobiliśmy to, sex klasyczny ,orally bez zabezpieczenia itp. Niestety nie wiem Co mnie podkusiło I zadzwoniłem do kologi żeby sie wygadać, bałem sie wpadki I jakiś jakiś chorób Spanikowałem, I opowiedziałem o tym episodzie, tylko ze kolega włączył na głośno mòwiacy I usłyszeli o tym wszyscy około 6osób. Oczywiście znajomi, a nastepnie dowiedzieli sie wszyscy z pracy. Spotkałem się z różnymi reakcjami negatywnymi. Teraz spotykam sie z fajna dziewczyna ,ale boje się jej reakcji jak się dowie. Wiem ze to nie normalne. Nie mam pociągu do starszych kobiet. Prosze o porade Co mam zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szуderca 117 Napisano Listopad 24, 2021 1. Nie pić. 2. Nie gadać z kolegami, którzy nie zasługują na zaufanie. 3. Zainstalować jakiś program do sprawdzania pisowni, bo od czytania twoich wypocin pełnych błędów interpunkcyjnych, gramatycznych i ortograficznych rozbolały mnie zęby. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anonim12345 0 Napisano Listopad 25, 2021 A Co mam powiedzieć dziewczynie , przecież nie moge jej powiedzieć prawdy. ?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stop_czyk 184 Napisano Listopad 25, 2021 4 godziny temu, Anonim12345 napisał: A Co mam powiedzieć dziewczynie , przecież nie moge jej powiedzieć prawdy. ?. Daj jej nr telefonu to jej wszystko wyjaśnię. Obiecuję że będę delikatny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anonim12345 0 Napisano Listopad 25, 2021 Spoko, co jej powiesz ze twoj chlopak przespal sie z milf I lepiej go zostaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach