Kaaaaa 2 Napisano Listopad 17, 2021 Jestem ponad miesiąc po zabiegu histeroskopi. Miesiac po histeroskopia współżyłam gdzie chlopak mi się spuscil do środka. Boje się że mogę być w ciazy . Nie mam okresu od tamtej pory. Leci mi delikatny sluz. Zaczynam panikować. Po rownych dwóch tygodniach od wspolzycia zrobiłam bete wynik wyszedł negatywny. Proszę o odpowiedź czy któraś z was tak miała? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Listopad 17, 2021 Jeśli się martwisz zrob betę jeszcze raz. Jeśli wyjdzie negatywna to będziesz miała pewność w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaaaaa 2 Napisano Listopad 17, 2021 Miesiaczki nie mam od tamtego zabiegu. Więc może to jakieś przesunięcia po zabiegu. Tak bardzo się boje że mogę być w ciazy jednak innych objawów nie mam. Ale wydaje mi się że beta wykryłaby ciaze po dwóch tygodniach co o tym myślicie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ab_oriente_lux 78 Napisano Listopad 18, 2021 Po zabiegach często następują zaburzenia miesiączkowania. Ja po zwykłym laparoskopowym usunięciu woreczka żółciowego nie miałam miesiączki przez 3 miesiące. Dla pewności po prostu powtórz betę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach