Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
roksi161616

B贸le podbrzusza Pilne! 馃ズ

Polecane posty

Witam. Mam pewne pytanie.聽

Mam 26 lat, oraz jedno dziecko 5 lat

Z m臋偶em staramy si臋 o 2 dzidziusia.聽

Okres mialam 25 26.10. Do 30.10.

Czas cyklu mam 29 30 dni

W kalendarza i aplikacji wynika艂o, 偶e mam dni plodne od 11 do 15 a owulacje 13 kochali艣my si臋 w te dni jak r贸wnie偶 w inne.

3 dni po owulacji bardzo przyku艂o moja uwag臋 bol膮ce bardzo piersi, i silny b贸l podbrzusza. Zrobi艂am 3 testy jednak negatywne.聽

B贸l od ponad tygodnia mam wi臋c uda艂am si臋 do ginekologa, bo mia艂am delikatne plamienie聽

Udalam si臋 do ginekologa gdzie stwierdzi艂 u mnie torbiela na jajniku i trzeba go tabletkami usnac przez co mam takie b贸le. Kiedy powiedzia艂am, 偶e staramy si臋 o dziecko i czy jest mo偶liwe 偶e jeszcze na usg nie wida膰 zarodka m贸wi 偶e to mo偶liwe i jednak z tabletkami si臋 wstrzymamy. Kaza艂 mi w dniu miesi膮czki czyli za tydzie艅 zrobi膰 test i bet臋 jak b臋d膮 negatywne zapisze mi tabletki na usuni臋cie.聽

Dzisiaj mia艂am znowu plamienie i b贸l podbrzusza, pojecha艂am do innego ginekologa. Na wej艣ciu stwierdzi艂 u mnie nad偶erke gdzie wczorajszy lekarz nic nie powiedzia艂. I bada艂 jajniki stwierdzi艂 偶e super s膮. Wiec pytanie jak to mo偶liwe 偶e dzisiaj lekarz powiedzia艂 mi 偶e mam nad偶erke a na jajnikach nic nie ma. A wczoraj inny 偶e mam torbiela a nad偶erki nie. O co chodzi sk膮d w ko艅cu te b贸le, plamienia, b贸l piersi i dziwne uczucie, wr臋cz usilne stania przy tym 偶e jestem w ci膮偶y.. Gdzie w 1 ci膮偶y tak nie mia艂am.聽聽Jakie艣 takie dziwne przeczucia. A badania mia艂am 3 miesi膮ce. Temu robione jeszcze u innego lekarza gdzie nie by艂o ani jaki艣 torbieli ani nad偶erki bo chchcialam si臋 dowiedzie膰 czy wszystko dobrze i czy mog臋 stara膰 si臋 o dzidziusia. B贸l podprzusza pierw mia艂am od lewej strony jak w fazie miesi膮czki a dzisiaj przezucil si臋 na prawa te偶 jak w fazie miesi膮czki锘匡豢

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

Je艣li chcesz stara膰 si臋 o dziecko to ca艂y czas kontroluj i zapisuj p艂odno艣膰, ja korzysta艂am na co dzie艅 z testera owulacyjnego na 艣lin臋 Afrodyta. Co do lekarzy - mo偶e warto i艣c do trzeciego i sprawdzi膰 poprzednich.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋