roksi161616 0 Napisano Listopad 19, 2021 Witam. Mam pewne pytanie.聽 Mam 26 lat, oraz jedno dziecko 5 lat Z m臋偶em staramy si臋 o 2 dzidziusia.聽 Okres mialam 25 26.10. Do 30.10. Czas cyklu mam 29 30 dni W kalendarza i aplikacji wynika艂o, 偶e mam dni plodne od 11 do 15 a owulacje 13 kochali艣my si臋 w te dni jak r贸wnie偶 w inne. 3 dni po owulacji bardzo przyku艂o moja uwag臋 bol膮ce bardzo piersi, i silny b贸l podbrzusza. Zrobi艂am 3 testy jednak negatywne.聽 B贸l od ponad tygodnia mam wi臋c uda艂am si臋 do ginekologa, bo mia艂am delikatne plamienie聽 Udalam si臋 do ginekologa gdzie stwierdzi艂 u mnie torbiela na jajniku i trzeba go tabletkami usnac przez co mam takie b贸le. Kiedy powiedzia艂am, 偶e staramy si臋 o dziecko i czy jest mo偶liwe 偶e jeszcze na usg nie wida膰 zarodka m贸wi 偶e to mo偶liwe i jednak z tabletkami si臋 wstrzymamy. Kaza艂 mi w dniu miesi膮czki czyli za tydzie艅 zrobi膰 test i bet臋 jak b臋d膮 negatywne zapisze mi tabletki na usuni臋cie.聽 Dzisiaj mia艂am znowu plamienie i b贸l podbrzusza, pojecha艂am do innego ginekologa. Na wej艣ciu stwierdzi艂 u mnie nad偶erke gdzie wczorajszy lekarz nic nie powiedzia艂. I bada艂 jajniki stwierdzi艂 偶e super s膮. Wiec pytanie jak to mo偶liwe 偶e dzisiaj lekarz powiedzia艂 mi 偶e mam nad偶erke a na jajnikach nic nie ma. A wczoraj inny 偶e mam torbiela a nad偶erki nie. O co chodzi sk膮d w ko艅cu te b贸le, plamienia, b贸l piersi i dziwne uczucie, wr臋cz usilne stania przy tym 偶e jestem w ci膮偶y.. Gdzie w 1 ci膮偶y tak nie mia艂am.聽聽Jakie艣 takie dziwne przeczucia. A badania mia艂am 3 miesi膮ce. Temu robione jeszcze u innego lekarza gdzie nie by艂o ani jaki艣 torbieli ani nad偶erki bo chchcialam si臋 dowiedzie膰 czy wszystko dobrze i czy mog臋 stara膰 si臋 o dzidziusia. B贸l podprzusza pierw mia艂am od lewej strony jak w fazie miesi膮czki a dzisiaj przezucil si臋 na prawa te偶 jak w fazie miesi膮czki锘匡豢 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Listopad 26, 2021 Je艣li chcesz stara膰 si臋 o dziecko to ca艂y czas kontroluj i zapisuj p艂odno艣膰, ja korzysta艂am na co dzie艅 z testera owulacyjnego na 艣lin臋 Afrodyta. Co do lekarzy - mo偶e warto i艣c do trzeciego i sprawdzi膰 poprzednich. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach