Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Kokolino

Nerwica przez sąsiadów

Polecane posty

Witam, mam pewien problem z sąsiadami z góry, przez których mam początki nerwicy i stany lękowe. Chodzi o to jak uprawiają seks. Nie słyszę jęków, krzyków ale najgorsze jest dla mnie walenie łóżka w sufit. Czasami mam wrażenie, że mi spadnie na głowę. Nienawidzę takiego tłuczenia. Jak zaczynam słyszeć delikatnie skrzypienie to boli mnie brzuch z nerwów bo wiem, że zaraz będzie to łomotanie.
Jak mnie raz obudzili w środku nocy to nieźle przywaliłam kijem w sufit, na chwilę miałam spokój, ale oni i tak nic sobie z tego nie robią. Wiem, że mają prawo robic w swoim mieszkaniu co im się podoba ale nie zdają sobie sprawy, ze u mnie slychac najmniejsze skrzypienie ich lozka. 
Niektórzy nie rozumieją, że są ludzie wrażliwi na takie hałasy i ktoś chce odpocząć po ciężkim dniu pracy albo spać spokojnie.

Na razie o przeprowadzce nie ma mowy, próbuje jakoś to ignorować ale nie daję rady. Jak tylko to słyszę zbiera mi się na wymioty. Czuje sie jakby ktos uprawial seks w moim pokoju.

Nie wiem, moze to ja jestem nienormalna

Miałam ten sam problem przez kilka lat. Najgorzej mną trząsło w środku, gdy z jednego pokoju mama krzyczy z bólu bo bolą ją rany na nogach a ja nie wiem jak pomóc, a znad sufity Krzyki z rozkoszy. To były bardzo bolesne dla mojej psychiki. 

Słaba sytuacja.

Spróbuj zatyczek do uszu... a jak to nie poskutkuje to pogadaj z sąsiadami.

Może jak coś podłożą pod nogi łóżka to nie będzie tak dudniło.

Chociaż sama mam ostatnio nieciekawych sąsiadów i wiem, że na niektórych dzbanów nic nie działa... A i funkcjonariusze nie pomogą bo mają to w dupie że np u mnie w środku tygodnia a 3 nad ranem rozkręca się imprezka. Upomnienie i tyle.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować