Ika20 1 Napisano Listopad 22, 2021 Hej dziewczyny. 16 dni temu odbyłam stosunek z końcem w środku. Był to 3 dzień po owulacji. Okres mi się spóźniał 2 dni ,dziś rano myślałam że dostałam okres lecz to było tylko kilka kropel krwi a teraz przez 7 godzin nic, czysta wkładka. Co to może oznaczać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolinaGrz35 0 Napisano Listopad 22, 2021 Hej ja mam podobny problem ale na razie nie doczekałam się odpowiedzi żadnej 🥺 pod moim wątkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolinaGrz35 0 Napisano Listopad 22, 2021 Witam i pozdrawiam dziewczyny mam dylemat... Staram się z partnerem o dziecko. Znam swoje ciało na tyle dobrze, że mogę z niego czytać jak z otwartej książki a jednak coś mnie zastanawia. Moje cykle są zawsze 26 dniowe, 6 listopada miałam owulację. Kilka dni później zaczęło mnie boleć podbrzusze, był to ból jak na okres z tą różnica że przy miesiączce raz boli z prawej raz z lewej a mnie bolało na zmianę i to dość intensywnie. Byłam niemalże pewna że się udało czułam pobolewanie piersi od zewnętrznej strony śluz był biały i gęsty okres nie pojawił się w terminie. Byłam w szoku kiedy przyszedł cztery dni spóźniony i trwał tylko dwa dni przy czym podbrzusze bolało mnie tak mocno że nawet nie mogłam zlokalizować z której strony dokładnie ( dodam że nie dawno badalam się ginekologicznie żadnych zmian nie wykryto cytologia też ok) moje miesiączki zawsze trwały około 5 dni i były o czasie. Przed tym krwawieniem zrobiłam chyba ze sto testów praktycznie każdego dnia każdy z nich wyszedł negatywnie. Czy któraś z Was kochane miała podobna sytuację a mimo to zaszła w ciążę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ika20 1 Napisano Listopad 22, 2021 6 minut temu, KarolinaGrz35 napisał: Hej ja mam podobny problem ale na razie nie doczekałam się odpowiedzi żadnej 🥺 pod moim wątkiem. Ja robiłam test 6 dni temu był negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolinaGrz35 0 Napisano Listopad 22, 2021 Ja bym powtórzyła najlepiej z rana bo twoje plamienie może być tym implantacyjnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Listopad 22, 2021 1 godzinę temu, Ika20 napisał: Hej dziewczyny. 16 dni temu odbyłam stosunek z końcem w środku. Był to 3 dzień po owulacji. Okres mi się spóźniał 2 dni ,dziś rano myślałam że dostałam okres lecz to było tylko kilka kropel krwi a teraz przez 7 godzin nic, czysta wkładka. Co to może oznaczać ? Tez tak często mam na początku okresu. Poczekaj az się rozkręci, jeśli nie to idz na badania z krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Listopad 22, 2021 1 godzinę temu, KarolinaGrz35 napisał: Witam i pozdrawiam dziewczyny mam dylemat... Staram się z partnerem o dziecko. Znam swoje ciało na tyle dobrze, że mogę z niego czytać jak z otwartej książki a jednak coś mnie zastanawia. Moje cykle są zawsze 26 dniowe, 6 listopada miałam owulację. Kilka dni później zaczęło mnie boleć podbrzusze, był to ból jak na okres z tą różnica że przy miesiączce raz boli z prawej raz z lewej a mnie bolało na zmianę i to dość intensywnie. Byłam niemalże pewna że się udało czułam pobolewanie piersi od zewnętrznej strony śluz był biały i gęsty okres nie pojawił się w terminie. Byłam w szoku kiedy przyszedł cztery dni spóźniony i trwał tylko dwa dni przy czym podbrzusze bolało mnie tak mocno że nawet nie mogłam zlokalizować z której strony dokładnie ( dodam że nie dawno badalam się ginekologicznie żadnych zmian nie wykryto cytologia też ok) moje miesiączki zawsze trwały około 5 dni i były o czasie. Przed tym krwawieniem zrobiłam chyba ze sto testów praktycznie każdego dnia każdy z nich wyszedł negatywnie. Czy któraś z Was kochane miała podobna sytuację a mimo to zaszła w ciążę?? Skoro robiłaś testy i wyszły negatywne to raczej nie jesteś w ciąży. Dla pewności lepiej zrobić z krwi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach