Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Ivan-003

Po**bana matka

Polecane posty

Dzień dobry, chciałbym prosić o radę i jednocześnie podzielić się z wami czymś co jest dla mnie smutne i jednocześnie doporowadza mnie do ...icy. Mianowicie matka mojej dziewczyny. Dzisiaj wrzuciłem foty na insta na których ona również była, wszystko było git do czasu aż ten ...any babsztyl nie zobaczył w telefonie mojej dziewczyny tych zdjęć. Wymyśliła jej szlaban na miesiąc widywania się z chłopakami i jeszcze postawiła mi warunek że jeżeli nie usunę zdjęć to wyśle ją do drugiej ...niętej, ciotki która bierze telefon mojej dziewczyny i sobie go przegląda od tak. Mało tego jeszcze usunęła dużo zdjęć z galerii. Wracając do matki to chciałbym się spytać co w takiej sytuacji robić bo to nie jest normalne moim zdaniem. Kiedyś jak się jej postawiła to dostała od własnej matki w twarz + miała rozcięty policzek bo została zachaczona paznokciem. Najgorze we wszystkim jest to że własną matka do niej mówi że "jest wpadką" a jej kochana ciotka wyzywa ja i obwinia za wszystkie złe rzeczy. Takie matki to zwykłe patuski które powinny skończyć w psychiatryku. Proszę o pilną pomoc 

Edytowano przez Ivan-003

No to zabieraj dziewczynę z takiego domu i daj jej nowy dom.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się