DominikaAdrianna 0 Napisano Listopad 27, 2021 Witam. Jestem kolejną kobietą, ktora została okaleczona podczas zabiegu labioplastyki. Jeżeli są tutaj inne kobiety w takiej samej sytuacji proszę o wypowiedzi. Moje życie zostało zniszczone ale chcę ostrzec wszystkie inne dziewczyny przed tym zabiegiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cutkogut 0 Napisano Listopad 29, 2021 Szczerze współczuje, może da się to troche naprawić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DominikaAdrianna 0 Napisano Listopad 29, 2021 Nie da się zostałam postawiona w najgorszej sytuacji. Od kilku miesięcy siedzę w domu. Nie mam już siły dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cutkogut 0 Napisano Listopad 29, 2021 Dlaczego nic sie nie da zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DominikaAdrianna 0 Napisano Listopad 29, 2021 Dlatego że nie zostało nic tkanki ktora mozna by przeszczepic. Mam zal do ludzi. Wybralam tego lekarza poniewaz polecalo go duzo kobiet na forach. Nie mam juz sily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cutkogut 0 Napisano Listopad 29, 2021 Skora jest rozciągliwa. Nie poddawaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DominikaAdrianna 0 Napisano Listopad 29, 2021 cutkogut napisalam wiadomosc prywatna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrusek 0 Napisano Styczeń 5, 2022 Dominik Adrianna - mogłabyś napisać, jaki to lekarz i jaki inny lekarz Ci potem pomagał/pomaga? Myślę, że to by pomogło innym dziewczynom uniknąć podobnych doświadczeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach