Palina 1 Napisano Grudzień 1, 2021 Witam was, zastanawiam się co kupić mojemu synkowi na mikołajki, ostatnio myślałam nad małym dronem ponieważ zauważyłam że interesuję się takimi zabawami, nie za bardzo widzi mi się kupować sweterek albo książkę, bo chyba nie będzie zachwycony. Dzieci w dzisiejszych czasach mają ogromne wymagania iphony i xboxy to norma niestety, ale nie chcę tak rozpieszczać swojej pociechy, myślę nad drobniejszym prezentem. jak myślicie? allegro.pl/oferta/mini-dron-dla-dzieci-doroslych-3d-flip-quadcopter-11506604637 Tylko nie wiem czy to na pewno taki dobry pomysł jak coś możecie sprawdzić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuliaTarnawska 0 Napisano Grudzień 3, 2021 Gry interaktywne alb0o lego To się zawsze sprawdzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Grudzień 7, 2021 Jeśli będzie zadowolony z drona to czemu nie Uważam że puzzle, lego itp to super pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach