KarolinaWecka 0 Napisano Grudzień 3, 2021 To mój pierwszy wpis i od razu szukam porady! Ma ktoś może jakieś propozycje na buty zimowe wyglądające jak glany? Są teraz modne, ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednich Z góry dzięki za pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martka 3 Napisano Grudzień 22, 2021 Może zajrzyj na stronę Cross jeans. Tam są fajne buty- Merilina. Są za kostkę, sznurowane i na zasuwak. Wykonane ze skóry ekologicznej lekko połyskującej. Wewnątrz są ocieplane. Mają zaokrąglony nosek. Nie wiem czy o podobne buty Ci chodzi ale może warto zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clara_K 0 Napisano Wrzesień 30, 2022 Może w takim razie coś w stylu traperek czarnych? Właśnie zaczynam szukać butów na zimę, bo coraz zimniej na dworze się robi i myślę że te ze sklepu https://sklepemilia.pl/ by Ci się spodobały. Ja za to myślę nad białymi traperkami, bo takie modne się ostatnio zrobiły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach