Gary 4 Napisano Grudzień 5, 2021 (edytowany) Dlaczego ludzie nie rozumieją gdy im się odmawia? Przez takie osoby trzeba zmuszać się do kłamstw inaczej nie odpuszczą albo dojdzie do niepotrzebnych zgrzytów. Przy okazji x100 dlaczego nie.. Piosenka Kasi Kowalskiej mi się przypomniała Nie wychodzę, bo jutro muszę wstać do szkoły. Nie odrobiłem zadania domowego. Boję się. O nieZnowu pójdę na wagary. Edytowano Grudzień 5, 2021 przez Gary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Poetka Napisano Grudzień 9, 2021 Nie smuć się Gary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Grudzień 9, 2021 Dnia 5.12.2021 o 14:41, Gary napisał: Dlaczego ludzie nie rozumieją gdy im się odmawia? Przez takie osoby trzeba zmuszać się do kłamstw inaczej nie odpuszczą albo dojdzie do niepotrzebnych zgrzytów. Przy okazji x100 dlaczego nie.. Piosenka Kasi Kowalskiej mi się przypomniała Nie wychodzę, bo jutro muszę wstać do szkoły. Nie odrobiłem zadania domowego. Boję się. O nieZnowu pójdę na wagary. No weź chodź... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach