Fikimiki 0 Napisano Grudzień 6, 2021 Jestem samotną mamą rocznego dziecka. Brak rodziny, przyjaciół, męża. Jak żyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fikimiki 0 Napisano Grudzień 6, 2021 A jakieś rady z XXI wieku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Grudzień 6, 2021 A tata gdzie?. Zwiał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fikimiki 0 Napisano Grudzień 6, 2021 Przerosło go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fikimiki 0 Napisano Grudzień 6, 2021 Przerosło go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Grudzień 6, 2021 Poszukaj nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fikimiki 0 Napisano Grudzień 6, 2021 Jak i kiedy, dziecko ciągle choruje. Nie stać mnie płacić na żłobek i opiekunkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diogenes 1 Napisano Grudzień 7, 2021 15 godzin temu, Maria. napisał: Idź do kościoła i się pomódl. Bóg ci pomoże Lepsza mądrość biblijna niż kafeteryjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hanshiro Tsugumo 17 Napisano Grudzień 8, 2021 Zobacz film: Sens życia wg Monty Pythona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Grudzień 20, 2021 Dnia 6.12.2021 o 21:47, Fikimiki napisał: Jak i kiedy, dziecko ciągle choruje. Nie stać mnie płacić na żłobek i opiekunkę. To jest szalenie trudne. Na pewno jest w Tobie mnóstwo emocji, bo macierzyństwo jest jeszcze bardzo świeże i przypuszczam, że rozstanie z tatą dziecka też. Pracujesz? Masz jakichkolwiek znajomych? Mieszkasz w większej czy mniejszej miejscowości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fikimiki 0 Napisano Grudzień 20, 2021 Mam znajomych z pracy. Mieszkam na wsi, pracuję w dużym mieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Grudzień 20, 2021 53 minuty temu, Fikimiki napisał: Mam znajomych z pracy. Mieszkam na wsi, pracuję w dużym mieście To już jest coś, jakaś baza wypadowa. Rozumiem, że masz opiekę nad dzieckiem, skoro pracujesz? Na początek warto rozejrzeć się dookoła. Być może są osoby w podobnej sytuacji? Tu raczej sprawdzi się metoda małych kroków, małych zmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach