SOUVRE 0 Napisano Grudzień 7, 2021 Nie wiesz jaki wybrać prezent pod choinkę ja ci w tym pomogę a obdarowany będzie bardzo zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Grudzień 7, 2021 Trzeba znać daną osobę aby wiedzieć co może ją ucieszyć bo często te drobne ale przemyślane prezenty sprawiają większą radość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgiełka091 0 Napisano Grudzień 13, 2021 Pół roku temu buszując po Internecie trafiłam na ten sklep AnKa Biżuteria;znalazłam wówczas przepiękną bransoletkę z różnokolorowymi bursztynkami, nabyłam ją i odtąd pragnęłam do niej dokupić kolczyki i wisiorek,przesyłka właśnie dotarła,komplet jest naprawdę przepiękny.Polecam ten sklep ,ma bogatą ofertę na każdą kieszeń.. a zamówienia są realizowane szybko./dziś zamówienie,jutro wysyłka a pojutrze dostawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUPER RAD MAMUSIA 0 Napisano Grudzień 22, 2021 a no może jakis sheesh kocyk na spiulkolot zeby nie bylo sus i stupki byly cieple. naura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach