Magdaa96 3 Napisano Grudzień 7, 2021 Hejka wszystkim. Chciałam się was zapytać jaka dietę polecacie na polepszenie trawienia i jelit . Chcę trochę zadbać o swoje zdrowie ale nie znam się na dietach . Mój problem to wieczne zaparcia . Chodziłam po lekarzach , i większość badań jest dobra. Stosuje lek radirex max . Ale ostatnio po zaprzestaniu za nic w świecie nie mogłam nic zrobić, a nie chce się faszerować lekami .Boję się, że uzależniłam się od takich leków , I chce normalnie się załatwić, jaka mogę dietę spożywać w moim przypadku . Pozdrawiam ciepło;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Memed 8 Napisano Luty 6, 2022 Więcej błonnika, dużo warzyw i owoców. Do tego przyprawy pobudzające trawienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milkyway38 432 Napisano Luty 10, 2022 Płatki owsiane rano na śniadanie jedz, poprawiaja trawienie i czyszczą jelita ze złogów.. dużo warzyw zielonych, pieczywo i kasze wieloziarniste, pij dużo wody czy herbat ziołowych.. powinno pomoc orzechy i suszone owoce tez pomagaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilkaaa 1 Napisano Luty 13, 2022 Ja na jelita polecam też wprowadzić do codziennej diety kiszonki i picie kwasu z buraka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lidka13 1 Napisano Luty 23, 2022 Dnia 14.02.2022 o 00:21, Kamilkaaa napisał: Ja na jelita polecam też wprowadzić do codziennej diety kiszonki i picie kwasu z buraka Dokładnie! ja wprowadziłam kiszonki do swojej diety i widzę różnice w funkcjonowaniu jelit. Też polecam poczytac o tym jakie składniki łączyć ze sobą w posiłkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigaset 65 Napisano Luty 25, 2022 ruch, woda, warzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach