Halina00 0 Napisano Grudzień 7, 2021 Hej wszystkim mam pewną zagwostke,otóż 5 dni temu powinnam była dostać okres,cykle miałam raczej regularne co 25 dni. Od tych 5 dni się zastanawiam czy nie jestem w ciąży,robilam test ale wyszedł negatywny,przybrałam na wadze jakieś 7 kilo,brzuch odstaje w dolnej części,z tego co obliczyłam może to być 4 tydzień ciąży a w takim czasie raczej nie widać brzucha. Zamiast okresu mam śluz a moja pochwa jest tak jakby nabrzmiała. Już sama nie wiem czy to problem z hormonami czy rzeczywiście ciaża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Grudzień 7, 2021 1 godzinę temu, Halina00 napisał: Hej wszystkim mam pewną zagwostke,otóż 5 dni temu powinnam była dostać okres,cykle miałam raczej regularne co 25 dni. Od tych 5 dni się zastanawiam czy nie jestem w ciąży,robilam test ale wyszedł negatywny,przybrałam na wadze jakieś 7 kilo,brzuch odstaje w dolnej części,z tego co obliczyłam może to być 4 tydzień ciąży a w takim czasie raczej nie widać brzucha. Zamiast okresu mam śluz a moja pochwa jest tak jakby nabrzmiała. Już sama nie wiem czy to problem z hormonami czy rzeczywiście ciaża Nie jesteś w ciąży, przytyłaś od jedzenia i przybrania wody. W 4tc to jeszcze brzucha nie ma, a już na pewno zarodek mający wtedy kilka mm nie waży 7kg. Zwłaszcza, że te 7kg to ponad połowa przyrostu na całą ciążę xD Skoro test był negatywny to zapisz się na wizytę do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach