33martyna 2 Napisano Grudzień 9, 2021 dziewczyny, parę lat temu zrobiłam sobie tatuaż na biodrze. był piękny, a teraz to jedna, wielka plama. niestety, w ciąży skóra się ekstremalnie naciągnę i teraz klops. czy da się to jakoś usunąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2109 Napisano Grudzień 9, 2021 Czy całkiem to nie wiadomo, zależy jaki to tatuaż... może to być np laser (ale nie jeden zabieg a cała seria) i gwarancji, że się uda też chyba nie ma... najlepiej to skonsultować z kimś kto tym się zajmuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasixxx 0 Napisano Grudzień 12, 2021 Opcje masz dwie, albo zrobic drugi tatuaz w tym miejscu, w sensie cover, albo usunac laserem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
33martyna 2 Napisano Grudzień 13, 2021 myślałam o coverze, ale planuje drugie dziecko i bez sensu jest robić kolejny tatuaż, który skończy jak pierwszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S0NIA 0 Napisano Grudzień 27, 2021 Usuwałam tatuaż laserem w krakowskiej klinice vesuna i to była dobra decyzja. Po paru sesjach, nie było śladu po tatuażu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
33martyna 2 Napisano Grudzień 29, 2021 kilka? miałaś kilka sesji? nie da się tego usunąć za jednym razem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malgoska_ka 0 Napisano Grudzień 30, 2021 Jakbys nie robila tatuazu to by nie bylo tematu, ale tak to jest jak ktos robi sobie dziarke pod wplywem chwili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach