Leens 5 Napisano Grudzień 12, 2021 Która dziewczyna jest dzisiaj w rajstopach i w jakich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elisska 0 Napisano Grudzień 12, 2021 Już na szczęście jestem w piżamce i kładę się do łóżeczka ehh to był cięzki dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Grudzień 15, 2021 dzisiaj akurat nie jestem, no ale teraz w zimę dość często. W czarnych na przykład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiakofa 57 Napisano Grudzień 16, 2021 Ja mam 99% pończoch jakoś sie tak przyzwyczaiłam że rajtek już nie noszę. Mam tylko czarne grube jakby w zime trzeba było z ence gdzieś dłużej po dworze łazić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagdaSzafraniec 2 Napisano Luty 9, 2022 Dnia 12.12.2021 o 14:48, Leens napisał: Która dziewczyna jest dzisiaj w rajstopach i w jakich? Ja mam dzisiaj szare bawełniane rajstopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach