pati184 0 Napisano Grudzień 22, 2021 Witam czy mieliście taki masaż Czekoladą na czym taki masaż polega ja po nowym roku będę miała taki masaż całego ciała od pewnego masażysty który do mnie przyjedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati184 0 Napisano Grudzień 23, 2021 ten masażysta robi też inne masaże może skuszę się też na masaż lomi lomi i masaż relakcasyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowka_sztuka123 6 Napisano Grudzień 23, 2021 Miałam masaż czekoladą i dla mnie klasyczny jest o wiele lepszy - wtedy po prostu czuję, że coś się dzieje z moim ciałem, a podczas masażu czekoladą miałam tylko wrażenie takiego miziania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati184 0 Napisano Grudzień 24, 2021 ja mam numer do tego chłopaka ja mam 29 lat a on ma 30 lat i on napisał mi sms że po nowym roku mamy się spotkać u mnie na masaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati184 0 Napisano Grudzień 28, 2021 ale masaż klasyczny moich spiętych obolałych pleców też biorę pod uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach