alesja12 0 Napisano Grudzień 22, 2021 Chcemy kupić mamie zmywarkę, jakie modele polecacie?? Na co zwrócić uwagę przed zakupem? Jestem bardzo ciekawa użytkowania modelu z podnoszonym koszem, np. electrolux ma coś takiego. Mama ma problemy z kręgosłupem i ciężko jej się schylać, może to by było dobre rozwiązanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolka28 0 Napisano Grudzień 30, 2021 Myślę, że to idealne rozwiązanie, taki kosz z naczyniami trochę waży a tu problem z głowy w tym modelu electroluxa, moja mama ma i chwali w niej też prostą obsługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tanuka 0 Napisano Styczeń 13, 2022 My mamy Boscha i bardzo sobie chwalimy, tylko musimy uzywac żelowych tabletek bo te proszkowe słabo myją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzesiniak 0 Napisano Maj 8, 2022 U mnie sprawdza się Bosh, a jeśli nie chcesz dbać o wszystkie płyny i proszki to polecam tabletki 3 w 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach