Zmęczona L. 0 Napisano Grudzień 26, 2021 (edytowany) Witam. Pół roku temu koleżanką z pracy poprosiła mnie o bycie świadkowa na jej ślubie...zgodziłam się od razu..szczęśliwa że o mnie pomyślała. Z biegiem czasu nasz kontakt bardzo osłabł -odzywa się do mnie "jak coś chce " niewiem na dzień dzisiejszy zwyczajnie nie chce być świadkiem u niej na ślubie, nie czuje tego wcale kurcze czy wypada odmówić po pol roku czasu? Dodam ,że ślub w czerwcu i na moje miejsce ma siostrę,szwagierkę przyszła I niejedna koleżankę bliższa niż ja.. Proszę o jakieś konkretne rady bo mecze się z tym tematem a też nie chce przeciągać tego w nieskończoność Pozdrawiam Edytowano Grudzień 26, 2021 przez Zmęczona L. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2010 Napisano Grudzień 26, 2021 Nie wiem czy wypada, ale lepiej teraz odmówić niż tuż przed samym ślubem... jeśli jej to ładnie wytłumaczysz to się nie obrazi : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Grudzień 26, 2021 Jeśli nie chcesz to odmow,nie patrz na to co wypada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gary 4 Napisano Grudzień 26, 2021 Na ślub też nie pójdziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zmęczona L. 0 Napisano Grudzień 26, 2021 6 minut temu, Gary napisał: Na ślub też nie pójdziesz? W takiej sytuacji również bym nie poszła na ślub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gary 4 Napisano Grudzień 26, 2021 22 minuty temu, Zmęczona L. napisał: W takiej sytuacji również bym nie poszła na ślub Podsiadło grał w PlayStation 1 dlatego nie mógł przyjść na ślub Wojewódzkiego. Tobie radzę znaleźć lepszy powód jeśli nie chcesz stracić koleżanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach