Angelika860 0 Napisano Grudzień 29, 2021 Mam do sprzedania tabletki 12szt Cytotec (Misoprostol) firmy Pfizer oraz jedną tabletkę RU486 . Zainteresowane kobiety proszę o kontakt na maila dzela.1994@o2.pl Zdjęcia również wyślę mailem z datą lub jakimkolwiek słowem dla potwierdzenia. Zaznaczam że mam tylko i wyłącznie jeden zestaw z którego nie skorzystam więc może ktoś inny potrzebuje pomocy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Grudzień 29, 2021 3 godziny temu, Angelika860 napisał: Mam do sprzedania tabletki 12szt Cytotec (Misoprostol) firmy Pfizer oraz jedną tabletkę RU486 . Zainteresowane kobiety proszę o kontakt na maila dzela.1994@o2.pl Zdjęcia również wyślę mailem z datą lub jakimkolwiek słowem dla potwierdzenia. Zaznaczam że mam tylko i wyłącznie jeden zestaw z którego nie skorzystam więc może ktoś inny potrzebuje pomocy . Handel tymi lekami jest karalny. Wiesz, że mogą Cię znaleźć po IP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
idealnienieidealny 1 Napisano Styczeń 14, 2022 A dlaczego tylko ta oferta jest skierowana dla kobiet)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Styczeń 17, 2022 Opcje antykoncepcji oraz planowania ciąży są rozmaicie przedstawione na stronce naturalna plodnosc pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Styczeń 23, 2022 Do wyznaczania płodności jest także bardzo dobry komputer cyklu Cyclotest MyWay, w którym tworzą się wykresy cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzozowskaja 0 Napisano Maj 19, 2022 ja mam do oddania tabletki 4+1 z WHO z bezpiecznewyjscie.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skjdhfsjk 0 Napisano 5 Czerwiec Dziewczyny posiadam popularne tabletek do przywracania cylku miesiaczkowego ktore sama stosowałam bedac w 9tyg ciazy i ktore bardzo mi pomogły. Zaleta tych tabletek jest to ze możesz je stosowac dyskretmie w domu bez nadzoru lekarza. Jesli jest ktos w trudnej sytuacji to chetne odsprzedam oraz podziele sie doświadczeniem doswiadczeniem z mojej kuracji i pokieruje Cie w dniu zabiegu tak aby kuracja zakonczyła sie powodzeniem. Kontakt 502427780. Zainteresowanym osoba wysle zdjecie tabletek z aktualna data oraz paragonem zakupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach