alesja12 0 Napisano Grudzień 30, 2021 Kociarze jakie karmy mokre kupujecie swoim pupilom?? W końcu chcę wziąć do siebie kotka, do tej pory miałąm zawsze psy albo gryzonie i nie wiem jaką karmę dla kota kupić, co polecacie? Chodzi o kota dorosłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Grudzień 31, 2021 10 godzin temu, alesja12 napisał: Kociarze jakie karmy mokre kupujecie swoim pupilom?? W końcu chcę wziąć do siebie kotka, do tej pory miałąm zawsze psy albo gryzonie i nie wiem jaką karmę dla kota kupić, co polecacie? Chodzi o kota dorosłego Feringa, animonda, wild freedom, dolina noteci, carnilove, select gold Tylko i absolutnie tylko i wyłącznie mokra karma. Koty nie powinny jeść suchej. Jak chcesz brać dorosłego kota, to najpierw się dowiedz, co je teraz, bo kotom nie powinno się nagle zmieniać karmy. Jak przez całe życie jadł whiskasa, to już marne szanse na przejście na lepsze i mniej przetworzone karmy. Lepiej uczyć od małego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlenka 6 Napisano Luty 22, 2022 My karmimy suchą karmą z Empire Shop. Dajemy jako dodatek do mięsa bo u nas dostaje sporo podrobów na co dzień plus właśnie ta karma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Luty 22, 2022 7 godzin temu, Marlenka napisał: My karmimy suchą karmą z Empire Shop. Dajemy jako dodatek do mięsa bo u nas dostaje sporo podrobów na co dzień plus właśnie ta karma Kotom nie powinno się podawać żadnej suchej karmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach