Lorak 0 Napisano Styczeń 4, 2022 Hej mam pytanie, czy ktoś by chciał porozmawiać o tyciu ? (Mój Discord: tenKarolus#1875) Mam 14 lat i chciałbym przytyć, narazie nie mam limitu. Teraz wazę około 55 kg więc dopiero chce zacząć moją historię z większą wagą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackob543 5 Napisano Maj 4, 2022 Cześć A ilę ważysz? Bo ja ważę 160kg.Jakie masz cele do osiągnięcia w tyciu? Mam dla Ciebie kilka porad.Polecam ci jeść tak dużo żebyś nie mógł nic już zmieścić i następnie odczekać około godzinę i tak w kółko dzięki temu rozepchasz żołondek i zmieścisz jeszczę więcej jedzenia.Polecam jeść dużo lodów (jeżeli je lubisz).Staraj się nie ćwiczyć na w-f i jeżeli to możliwe zachęć rodzeństwo oraz znajomych do tycia. Ponieważ jeżeli więcej osób z Twojego otoczenia będzie tyło to lepiej się będziesz czuł.Ja na przykład zachęciłem młodszego brata który ma teraz 15lat i waży 130kg oraz mojego najlepszego przyjaciela który waży 152kg.Tylko siostra kotóra ma 14 lat nie chciała. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tlenlukasz 0 Napisano Maj 7, 2022 (edytowany) Witam, kolegi Edytowano Maj 7, 2022 przez tlenlukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach