paulcia87 0 Napisano Styczeń 6, 2022 hej wszystkim! czy ktoś z Was ma jakieś doswiadczenia w kwestii terapii u psychodietetyka ? chce zrzucić kilka kg ale to tak przy okazji, generalnie od dawna mam wrazenie, ze te moje relacje z jedzeniem nie do konca są takie jak byc powinny. chyba czas poszukac wsparcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia_petla 0 Napisano Styczeń 6, 2022 ja mam taka terapie za soba i doswiadczenia jak najbardziej pozytywne. u mnie tez bylo tak, ze zajadałam stres, potem czulam sie winna bo z miesiaca na miesiac ta waga risla a ja w pewnym momencie juz nie moglam patrzec na swoje odbicie w lustrze... grunt to trafic do kogos, z kim będziesz się dobrze czuć, kto da Ci wsparcie i skuteczna pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przyjazn_w_kuchni 0 Napisano Styczeń 9, 2022 Jestem psychodietetykiem i jeśli masz ochotę pogadac to daj znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uulakita 0 Napisano Styczeń 11, 2022 ja odwiedziłam kilku specjalistów i dopiero z Moniką z Jem co Chcę złapałam super kontakt i te spotkania rzeczywiście zaczęły dawać zamierzone efekty. w sumie to nawet cięzko mi powiedzieć jak to zrobiła bo to były głównie rozmowy ( takie na luzie) ale z każdym kolejnym dniem pojawiały się zmiany, które pomalutku wyprowadziły mnie na prostą. teraz w końcu cieszę się tym, że mogę normalnie zjeść czy to w domu czy na mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulcia87 0 Napisano Styczeń 13, 2022 dziękuje Wam ślicznie za wszystkie informacje poczytałam, sprawdziłam i pewnie skontaktuje się z Panią Moniką. Skoro mogę bezpłatnie skorzystać z pierwszej konsultacji to myślę, ze warto... zobaczymy co z tego wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlenka 6 Napisano Luty 8, 2022 pierwsza konsultacja jest gratis? dobrze że tu trafiłam, też zadzwonię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlenka 6 Napisano Luty 22, 2022 U mnie nie aż tyle ale też tak 8 schudnąć byłoby idealnie, jestem na diecie 1800 kcal ale schudnąć nie mogę. Więc chyba dieta odło dietetyka to za mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigaset 65 Napisano Luty 25, 2022 Dnia 14.02.2022 o 15:10, Jowita napisał: mi też by się taka przydała tylko odwagi brak.. 15kg na plusie od wrzesnia Jowita, a czego tu sie bac? sama siebie sie boisz? Do boju dziewczyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Marzec 11, 2022 Dnia 22.02.2022 o 15:20, Marlenka napisał: U mnie nie aż tyle ale też tak 8 schudnąć byłoby idealnie, jestem na diecie 1800 kcal ale schudnąć nie mogę. Więc chyba dieta odło dietetyka to za mało A nie podjadasz? Jesz takie porcje jak masz podane? Ważysz jedzenie w trakcie przygotowywania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlenka 6 Napisano Kwiecień 14, 2022 Nie podjadam jakoś dużo zdarza mi się to rzadko np. raz na 3-4 dni. Mam gotowe przepisy z wyliczonym ile gram czego użyć. Ale jak jestem na diecie to jakoś mało się ruszam, sporo czasu zajmuje mi przygotowanie jedzenia, unikam wyjść i obiadków rodzinnych i tak leżę tylko i seriale oglądam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basica 2 Napisano Czerwiec 23, 2022 Jem co chcę? ja śledzę na instagramie - bardzo ciekawy kontent i wiele przydatnych informacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach