PAWEŁ 0 Napisano Styczeń 15, 2022 Hej, przeprowadziłem sie, niestety mieszkanie jest mniejsze. Mam sporo książek, płyt, czasopism, elektroniki i inne. Ze wszystkiego lubie korzystać. W mieszkaniu pozostane przez najbliższych kilka lat. Jestem tym zawalony, a bardzo szkoda mi wyrzucić czy coś sprzedać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Styczeń 15, 2022 No i jakiej rady oczekujesz? Najlepiej wywalić niepotrzebne. Ciężko uwierzyć choćby w to, że czasopisma są Ci tak bardzo potrzebne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Styczeń 16, 2022 Dnia 15.01.2022 o 02:26, PAWEŁ napisał: Hej, przeprowadziłem sie, niestety mieszkanie jest mniejsze. Mam sporo książek, płyt, czasopism, elektroniki i inne. Ze wszystkiego lubie korzystać. W mieszkaniu pozostane przez najbliższych kilka lat. Jestem tym zawalony, a bardzo szkoda mi wyrzucić czy coś sprzedać Wystarczy odpowiednio zorganizować przestrzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach