Marchewa999 3 Napisano Styczeń 21, 2022 Drogie pabje poradźcie mi w marcu mam ślub i teraz mam dylemat ci założyć pod suknie czy rajstopy czy ponczochy? Niby wygodniejsze ponczochy tym bardziej przy sukni ale znowu będzie to marzec może być zimno na pończoszki co byście zrobiły? I Jeszce kwestia koloru mówią że oann młoda musi mieć białe ponczochy jak to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szуderca 117 Napisano Styczeń 21, 2022 A to ciekawe. Chwilę wcześniej na erotycznym napisałeś, że jesteś 32 letnim żonatym i zastanawiacie się nad trójkątem lub czworokątem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagdaSzafraniec 2 Napisano Luty 9, 2022 Dnia 21.01.2022 o 04:31, Marchewa999 napisał: Drogie pabje poradźcie mi w marcu mam ślub i teraz mam dylemat ci założyć pod suknie czy rajstopy czy ponczochy? Niby wygodniejsze ponczochy tym bardziej przy sukni ale znowu będzie to marzec może być zimno na pończoszki co byście zrobiły? I Jeszce kwestia koloru mówią że oann młoda musi mieć białe ponczochy jak to jest Ja osobiście nie lubie pończoch i ich nie noszę. Rajstopy są dla mnie o wiele wygodniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiakofa 57 Napisano Luty 13, 2022 Ja znowu noszę tylko pończochy samonośne do ...enek. Dla mnie mega wygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata_40 2 Napisano Luty 27, 2023 Noszę i takie i takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach