Rafelson 0 Napisano Styczeń 23, 2022 Witam, na poczatek napisze ze nie wierze w przesądy, magie, duchy i tym podobne ale może ktos kto siedzi w temacie odpowie mi co mogła znaczyć ta sytuacja, która wydarzyła sie w moim domu. Kilka dni temu siedzialem sam w domu i uslyszalem jak ktos otwiera drzwi wejsciowe. Wiec wstalem nie zapalając swiatla poszedlem z latarką sprawdzic czy nikogo nie ma, drzwi byly zamkniete. Wyszedlem na zewnatrz a na wycieraczce leżało równo ułożone lusterko z mojej kuchni. Nie wieże w duchy ale odrazu wyrzucilem je na smietnik i teraz powiedzcie co to moglo znaczyc ? Czy ktos pofatygował sie zeby mi dac zagadke ? Czy to duchy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sysia30 3 Napisano Styczeń 23, 2022 Jak nie wierzysz po co pytasz? Sam uznałeś że dziwna sytuacja Ci się przytrafiła zmarł Ci ktoś bliski w tym czasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bellbird 4 Napisano Styczeń 23, 2022 3 godziny temu, Sysia30 napisał: Jak nie wierzysz po co pytasz? Dobre pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobietka 42 Napisano Styczeń 24, 2022 Głupi dowcip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach