Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uulakita

Verde Clinic Reda

Polecane posty

Witajcie 🙂 czy ktoś z Was miał już okazje leczyć się stomatologicznie w Verde Clinic w Redzie ? mieszkam tu od niedawna i szukam kliniki dla całej naszej rodziny. Czy to dobry wybór?

tak, robiłam u nich w grudniu leczenie kanałowe górnej 3. Nie spodziewałam się, ze pojdzie tak sprawnie ( moje wcześniejsze doświadczenia z tego typu leczeniem za dobre raczej nie są...). ale tu wszystko ok, nic nie bolało ani w trakcie zabiegu ani po nim. Pani doktor przesympatyczna, dodała mi odwagi ( panikarą jestem 😜 )

potwierdzam to co pisze koleżanka wyżej, ja lecze sie w verde clinic już od kilku miesięcy. nowoczesna klinika, bezbolesne leczenie, indywidualne podejście do pacjenta. chodze tu też na zabiegi z medycyny estetycznej 🙂

bardzo bardzo Wam dziękuje dziewczyny za pomoc 🙂 w takim razie jeszcze dziś zadzwonie i umówie nas na przegląd 🙂

super, dobra decyzja 🙂 daj znać koniecznie jak już będziesz po wizycie, jestem ciekawa Twoich wrażeń 🙂 ja się w piątek umówiłam do dr Kołackiej, będziemy likwidować lwią zmarszczkę 🙂

już po wizycie 🙂 przebiegła w bardzo miłej, takiej wręcz rodzinnej atmosferze co bardzo mi się spodobało. Nie czułam stresu czy dyskomfortu. Po przeglądzie okazało się, ze mam do przeleczenia kanałowo 2 zęby więc od razu zapisałam się na kolejne wizyty. raz jeszcze dziękuje za pomoc 🙂