uulakita 0 Napisano Styczeń 24, 2022 Witajcie czy ktoś z Was miał już okazje leczyć się stomatologicznie w Verde Clinic w Redzie ? mieszkam tu od niedawna i szukam kliniki dla całej naszej rodziny. Czy to dobry wybór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia_petla 0 Napisano Styczeń 28, 2022 tak, robiłam u nich w grudniu leczenie kanałowe górnej 3. Nie spodziewałam się, ze pojdzie tak sprawnie ( moje wcześniejsze doświadczenia z tego typu leczeniem za dobre raczej nie są...). ale tu wszystko ok, nic nie bolało ani w trakcie zabiegu ani po nim. Pani doktor przesympatyczna, dodała mi odwagi ( panikarą jestem ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulcia87 0 Napisano Styczeń 28, 2022 potwierdzam to co pisze koleżanka wyżej, ja lecze sie w verde clinic już od kilku miesięcy. nowoczesna klinika, bezbolesne leczenie, indywidualne podejście do pacjenta. chodze tu też na zabiegi z medycyny estetycznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uulakita 0 Napisano Styczeń 28, 2022 bardzo bardzo Wam dziękuje dziewczyny za pomoc w takim razie jeszcze dziś zadzwonie i umówie nas na przegląd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia_petla 0 Napisano Luty 21, 2022 super, dobra decyzja daj znać koniecznie jak już będziesz po wizycie, jestem ciekawa Twoich wrażeń ja się w piątek umówiłam do dr Kołackiej, będziemy likwidować lwią zmarszczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uulakita 0 Napisano Marzec 28, 2022 już po wizycie przebiegła w bardzo miłej, takiej wręcz rodzinnej atmosferze co bardzo mi się spodobało. Nie czułam stresu czy dyskomfortu. Po przeglądzie okazało się, ze mam do przeleczenia kanałowo 2 zęby więc od razu zapisałam się na kolejne wizyty. raz jeszcze dziękuje za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach