w.a.m.d 0 Napisano Styczeń 29, 2022 Cześć wam wszystkim! :) Mam może dość nietypowe pytanie, ale za to myślę, że bardzo ciekawe ;) A mianowicie, czy znacie może jakieś legendy? Bardzo jestem ciekawa. Mnie niestety nic na ten moment nie przychodzi do głowy :( Ale może ktoś z was, kiedyś jakąś słyszał? Jeśli tak, to z chęcią o nich poczytam. Miłego dnia/nocy! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siedem 99 Napisano Styczeń 30, 2022 Legendy Polskie w formie niecodziennej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siedem 99 Napisano Styczeń 30, 2022 Operacja Bazyliszek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siedem 99 Napisano Styczeń 30, 2022 Twardowsky. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siedem 99 Napisano Styczeń 30, 2022 Smok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siedem 99 Napisano Styczeń 30, 2022 Jaga... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach