Anakin777 0 Napisano Luty 1, 2022 Jak dobrze dobrać rozmiar prezerwatywy? Mój obwód wynosi 13 centymetrów. Internet podpowiada, że średnica powinna wynosić około 58 mm. Z matematycznego punktu widzenia dzieląc to przez pi, wychodzi lekko ponad 40 mm. Czy przelicznik jest dobry? Trochę gdy oslabia mi się erekcja to przy 54 mm zchodzi z czubka. Co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Luty 2, 2022 Znowu Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anakin777 0 Napisano Luty 2, 2022 Mam założyć nowe konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Luty 2, 2022 45 minut temu, Anakin777 napisał: Mam założyć nowe konto? A to coś zmieni? Dalej będziesz wyliczał obwód p3nisa na podstawie wzorów matematycznych? Weź wpisz swój problem w googla i niech Ci google powie. Albo po prostu kup prezerwatywy różnych rozmiarów i zobacz, ktore są najwygodniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach