Kardulaki86 19 Napisano Luty 6, 2022 Jeszcze tydzień, już łapię deprechę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnGrudziądz 38 Napisano Luty 6, 2022 No to po co łapiesz to gowno ciągle ,:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pogadam z kimś nieznajomym 5 Napisano Luty 6, 2022 5 godzin temu, Kardulaki86 napisał: Jeszcze tydzień, już łapię deprechę czemu izolacja i jakie objawy? po co bierzesz oficjalne testy jak są domowe, potem tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kardulaki86 19 Napisano Luty 6, 2022 18 minut temu, pogadam z kimś nieznajomym napisał: czemu izolacja i jakie objawy? po co bierzesz oficjalne testy jak są domowe, potem tak jest. Objawy lekkie a drugi raz to chciałam być pewna czy covid. Ostatni raz zrobiłam test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narzędzie wyzysku 12 Napisano Luty 7, 2022 12 godzin temu, Kardulaki86 napisał: Objawy lekkie a drugi raz to chciałam być pewna czy covid. Ostatni raz zrobiłam test. sama sobie robisz pod górke i jeszcze im statystyki nabijasz i przeciągasz plandemie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka92 771 Napisano Marzec 31, 2022 (edytowany) Dnia 6.02.2022 o 16:19, Kardulaki86 napisał: Objawy lekkie a drugi raz to chciałam być pewna czy covid. Ostatni raz zrobiłam test. Przecież to mogło być przeziebienie lub grypa, a gowniane czule testy wykrywają ROZNE wirusy. Kiedyś są Szumowski sie wyglądał ze te testy daa nawet 80% wyników flaszysie pozytywnych. Testuj sie dalej, przy każdym katarku moze Ci wyjść + wynik ale widac lubisz siedzieć na kwarantannie i widzę ze nawet sama sobie ja narzucasz bo od tego tygodnia juz zniesiono maski i kwarantanny . Edytowano Marzec 31, 2022 przez Malutka92 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawda cenzurowana 1 Napisano Kwiecień 7, 2022 Dnia 6.02.2022 o 03:22, Kardulaki86 napisał: Jeszcze tydzień, już łapię deprechę i jak tam z tobą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kardulaki86 19 Napisano Kwiecień 7, 2022 7 godzin temu, prawda cenzurowana napisał: i jak tam z tobą? Już dawno po ale deprecha w dalszym ciągu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawda cenzurowana 1 Napisano Kwiecień 7, 2022 1 godzinę temu, Kardulaki86 napisał: Już dawno po ale deprecha w dalszym ciągu dlaczego nie pójdziesz na disco i nie znajdziesz sobie faceta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kardulaki86 19 Napisano Kwiecień 7, 2022 2 godziny temu, prawda cenzurowana napisał: dlaczego nie pójdziesz na disco i nie znajdziesz sobie faceta? Na disco w tym wieku szukać faceta? Musiałby dużo rzeczy zaakceptować np moje długi a raczej nikt na to nie pójdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawda cenzurowana 1 Napisano Kwiecień 7, 2022 2 godziny temu, Kardulaki86 napisał: Na disco w tym wieku szukać faceta? Musiałby dużo rzeczy zaakceptować np moje długi a raczej nikt na to nie pójdzie... Długi? Ile tego masz? Robisz upadłość konsumencką i jesteś czysta. A co jeszcze by musiał zaakceptować? Na disco w każym wieku można iść, bez jaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kardulaki86 19 Napisano Kwiecień 7, 2022 2 godziny temu, prawda cenzurowana napisał: Długi? Ile tego masz? Robisz upadłość konsumencką i jesteś czysta. A co jeszcze by musiał zaakceptować? Na disco w każym wieku można iść, bez jaj. Dżooooo...Upadłość to nie taka prosta sprawa. Banki mogą wystąpić do sądu z oskarżeniem wyłudzenia itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kardulaki86 19 Napisano Kwiecień 9, 2022 8 godzin temu, Trzepakowski napisał: lej na banki, kasa to fikcja Ta jasne szkoda tylko , że wszystko jest za pieniądze i jak ściąga komornik to zostaje najniższa a za to ledwo można przeżyć tu gdzie mieszkam. Tyra się cały miesiąc i nie zostaje nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kardulaki86 19 Napisano Kwiecień 10, 2022 4 godziny temu, wypindzlowane szmaty napisał: zmień kraj i ci mogą naskoczyć I całe życie uciekać? To nie na moje nerwy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach