Malutkaaaa 0 Napisano Luty 9, 2022 Witam , moja znajoma ma pewien problem, który mi dokładnie opowiedziała. Bedąc na imprezie z piątku na sobotę pomiędzy 12:00/1:30 popiła troche ze swoim chłopakiem i urwał im się film. Troche jest wystraszona, bo nie jest pewna czy uprawiała seks ze swoim chłopakiem czy też nie. On zresztą też nic nie pamięta. Obydwoje są teraz bardzo zestresowani i teraz takie pytanie. Czy tabletka EllaOne (120h) może jeszcze zadziałać jeśli dzisiaj rano ją przepisze lekarz czy też nie zadziała? Według kalendarzyka miesiączke powinna dostać dzisiaj maks jutro. Z góry dziekuję za odpowiedzi. Teraz mam takie pytanie. Jeśli nawet tego stosunku nie było to jak koleżanka przyjmie tą tabletke to wszystko będzie dobrze po tej tabletce? Może się jej opóźnić okres? Bo mówiła mi, że właśnie była u ginekologa i ją zarzyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Luty 14, 2022 Hmm taka tabletka może zaburzyć cykl. Sam kalendarzyk nie jest dobrym źródłem informacji o cyklu, najlepiej robić regularne pomiary poziomu lh, fajny jest monitor płodności afrodyta smart do wyznaczania dni płodnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina95 0 Napisano Luty 20, 2022 Niehormonalna metoda jest równie skuteczna, co hormonalna, kwestia regularności w wykonywaniu pomiarów i zapisów. Polecam termometr owulacyjny Cyclotest MySense Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Luty 26, 2022 Zawsze warto zabezpieczać stosunek mechanicznie. Ja polecam diafragmę dopochwową Caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Luty 26, 2022 2 godziny temu, Anka94 napisał: Zawsze warto zabezpieczać stosunek mechanicznie. Ja polecam diafragmę dopochwową Caya Uwaga, wyżej jest spamer:) opłacona reklama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Luty 27, 2022 Uwaga! komentarz jest autentyczny jak poleca się coś z nazwy to niekonicznie spam Diafragma Caya jest po prostu wartym uwagi produktem do antykoncepcji dla kobiet. Ogólnie mechaniczne zabezpieczenie szeroko rozumiane jest warte uwagi, bo poza zapobieganiem zapłodnieniu, ma na celu ochronę przed przenoszeniem chorób drogą płciową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Luty 27, 2022 Nope, dalej spamerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach