poranadrinka 13 Napisano Luty 10, 2022 Hej Wszystkim! Znalazłam parę wątków o Lady Comp ale wszystkie sprzed x lat. Jestem ciekawa czy któraś z Pań używa tego urządzenia jako środka antykoncepcji? Przez 3 lata stosowałam pigułki ant ale niestety przybrałem od nich kilogramów i znacznie pogorszyła się jakość skóry przez to że nabrałam po nich wody. Chce zejść z pigułek i spróbować naturalnych metod, miesiączki przed zaczęciem brania hormonów miałam idealnie regularne. Jeśli używacie proszę wypowiedzcie się czy warto i ile już używacie LC. Ostatnio tez widziałam ze wyszedł nowy model LC 2021 jeśli któraś używała to proszę bardzo o informacje. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Luty 14, 2022 U mnie akurat sprawdził się monitor płodności afrodyta smart. Działa z aplikacja na telefon. Ja akurat kontroluję sobie cykle, bo zamierzam z partnerem starać się niedługo o dziecko, także na razie w tej fazie jestem zadowolona, zobaczymy jak będzie dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Luty 24, 2022 Nie znam lady comp, ale używam termometru owulacyjnego Cyclotest MySense i jak do tej pory chwalę sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Luty 25, 2022 Dnia 10.02.2022 o 14:43, poranadrinka napisał: Hej Wszystkim! Znalazłam parę wątków o Lady Comp ale wszystkie sprzed x lat. Jestem ciekawa czy któraś z Pań używa tego urządzenia jako środka antykoncepcji? Przez 3 lata stosowałam pigułki ant ale niestety przybrałem od nich kilogramów i znacznie pogorszyła się jakość skóry przez to że nabrałam po nich wody. Chce zejść z pigułek i spróbować naturalnych metod, miesiączki przed zaczęciem brania hormonów miałam idealnie regularne. Jeśli używacie proszę wypowiedzcie się czy warto i ile już używacie LC. Ostatnio tez widziałam ze wyszedł nowy model LC 2021 jeśli któraś używała to proszę bardzo o informacje. Pozdrawiam! Przyszły Ci same spamerki tutaj Ja powiem tak: naturalne metody nie bez przyczyny nazywają się metodami planowania rodziny, a nie antykoncepcją. Nie ufałabym do końca. Nawet najbardziej regularny cykl może sie przesunąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach