Ona83 0 Napisano Luty 14, 2022 Witajcie. Po 7 latach zostawił mnie chłopak. Ostatnio źle się czułam zmarła mi kotka. W dniu urodzin dał mi w prezencie piękny koc a potem zablokował numer bo już nie chciał się ze mną kontaktować. Wydaje mi się że powinnam oddać mu ten koc bo po co mi po nim pamiątki jak myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnGrudziądz 38 Napisano Luty 14, 2022 8 minut temu, Ona83 napisał: Witajcie. Po 7 latach zostawił mnie chłopak. Ostatnio źle się czułam zmarła mi kotka. W dniu urodzin dał mi w prezencie piękny koc a potem zablokował numer bo już nie chciał się ze mną kontaktować. Wydaje mi się że powinnam oddać mu ten koc bo po co mi po nim pamiątki jak myślicie? koc się przyda po co mu oddawać skoro go dostałaś ? jejku blokowanie numeru jest trochę dziecinne, bo po 7 latach jednak zawsze coś jeszcze może być do uzgodnienia itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToMasz1985 296 Napisano Luty 14, 2022 16 minut temu, Ona83 napisał: Witajcie. Po 7 latach zostawił mnie chłopak. Ostatnio źle się czułam zmarła mi kotka. W dniu urodzin dał mi w prezencie piękny koc a potem zablokował numer bo już nie chciał się ze mną kontaktować. Wydaje mi się że powinnam oddać mu ten koc bo po co mi po nim pamiątki jak myślicie? Lepiej oddaj innemu coś innego na tym kocu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ppspopip 4 Napisano Luty 14, 2022 Daj spokój. Myślę ,że pomyślał by sobie ,że po prostu koc to pretekst do tego aby się z nim spotkać. Jeśli tak bardzo chcesz mu go oddac to mu wyslij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Luty 17, 2022 Dnia 14.02.2022 o 09:43, Ona83 napisał: Witajcie. Po 7 latach zostawił mnie chłopak. Ostatnio źle się czułam zmarła mi kotka. W dniu urodzin dał mi w prezencie piękny koc a potem zablokował numer bo już nie chciał się ze mną kontaktować. Wydaje mi się że powinnam oddać mu ten koc bo po co mi po nim pamiątki jak myślicie? Ja bym nie oddała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jokata 1060 Napisano Luty 17, 2022 Prezentów się nie zwraca. Jeśli ten koc Cię irytuje a jest ładny, to go po prostu komukolwiek oddaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TuiTeraz 25 Napisano Luty 17, 2022 W ciągu tych 7 lat dostałaś coś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach