Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Czy któraś z was podaje swoim maluchom te kropelki Multilac? Mój syn ma 3 miesiące i chciałabym wspierać jego mikrobiom w tym okresie zimowym, bo pogoda nie rozpieszcza. 

My używamy, właśnie dziś skonczyla nam się buteleczka. Ja kupuje na allegro z apteki w opakowaniu po 2 szt. Mój syn ma 6 miesięcy a te 2 butelki używamy od ok. 15 stycznia. Zaczęliśmy używać po antybiotyku, wcześniej mialam jakieś inne, ciężko określić na ile są skuteczne, ale na plus jest na pewno opakowanie z pipetą i tak jak mówię poniżej 30 zł kupuje dwie buteleczki tzn cena jest ok tak samo wydajność. Kiedyś czytalam który probiotyk dla niemowląt jest najlepszy i niby ten miał dobre opinie, bo to chyba probiotyk i synbiotyk w jednym i posiada najwięcej szczepów bakterii z dostepnych na rynku 

Tak ja podaje i też zawsze kupuje te dwupaki, taniej wychodzi. Moje dzieci mają alergie na bmk, a multilac ich nie zawiera, dlatego sie na niego zdecydowałam. Poza tym dzięki tej technologii MURE, bakterie są zabezpieczone przed kwasem żołądkowym i docierają dokładnie tam, gdzie powinny, do jelit.