barka4 0 Napisano Luty 24, 2022 Szukam dobrej kancelarii prawnej do rozwodu w Gdańsku albo Gdyni. Jak sobie radziliście w tym czasie? Macie po rozwodzie jakiś kontakt z ex? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Luty 24, 2022 31 minut temu, barka4 napisał: Szukam dobrej kancelarii prawnej do rozwodu w Gdańsku albo Gdyni. Jak sobie radziliście w tym czasie? Macie po rozwodzie jakiś kontakt z ex? Macie dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barka4 0 Napisano Luty 26, 2022 Tak i pewnie z podziałem opieki będzie problem, bo małżonek chce dzieci u siebie, a ja nie mam zamiaru, żeby były u niego, jak on całymi dniami w pracy.... ja tez pracuje, ale czasu mam więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Luty 26, 2022 6 godzin temu, barka4 napisał: Tak i pewnie z podziałem opieki będzie problem, bo małżonek chce dzieci u siebie, a ja nie mam zamiaru, żeby były u niego, jak on całymi dniami w pracy.... ja tez pracuje, ale czasu mam więcej. Zatem kontaktu będziesz miała z nim dużo, bardzo dużo. A spawa opieki nad dziećmi potrwa kilka lat. Twój zamiar w Sadzie nie będzie brany pod uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach