maras997 0 Napisano Luty 27, 2022 Cześć mam takie pytanie mam nadzieje ze je dobrze opisałem. Moj chrzestny czyli wujek brat mojej mamy ożenił się z „beata” przypadkowe imię. Ta Beata ma kuzynkę. A kuzynka ma córkę z która chce stworzyć związek aktualnie bez ślubu moze kiedyś. Dodam ze Beaty ojciec i babcia córki tej kuzynki to są rodzeństwo. Czy wgl między nami jest jakiś skropieniu pokrewieństwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Luty 27, 2022 4 godziny temu, maras997 napisał: Cześć mam takie pytanie mam nadzieje ze je dobrze opisałem. Moj chrzestny czyli wujek brat mojej mamy ożenił się z „beata” przypadkowe imię. Ta Beata ma kuzynkę. A kuzynka ma córkę z która chce stworzyć związek aktualnie bez ślubu moze kiedyś. Dodam ze Beaty ojciec i babcia córki tej kuzynki to są rodzeństwo. Czy wgl między nami jest jakiś skropieniu pokrewieństwa. Przecież to żadna rodzina do Ciebie. Nie jesteście spokrewnieni. Nie macie żadnego wspólnego przodka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biedronkaa 0 Napisano niedziela o 16:20 Tutaj nie ma żadnego pokrewieństwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach